TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat ze niet alleen de lessen verzorgen, maar dat ze de club ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van de trainers zal er les gegeven worden aan jong en oud, van beginner tot wedstrijdspeler.

TSTK werkt met twee tenniscycli van 16 weken, waarvoor je je kan inschrijven via het inschrijfformulier. Dit formulier is te vinden op www.tstk.nl.

Eén cyclus start eind september en loopt door tot eind februari, waarna de tweede cyclus start in maart en doorloopt tot aan de zomervakantie. Bij TV Ophemert wordt op dinsdag- en donderdagavond les gegeven.

Tennisleraren

Adriaan van Schagen

Rudi Saleh: 

Mijn naam is Rudi Saleh, woonachtig in Den Bosch en met ingang van komend seizoen werkzaam als trainer op jullie vereniging. Ik ga de lessen op de donderdag verzorgen. Tennis is mijn lust en mijn leven. Ik ben al heel lang tennisleraar en ben nog  steeds enorm gedreven om het beste uit de leerlingen te halen. Ik ben in 2012 zelfs voorgedragen als Tennisleraar van het jaar door de KNLTB. Daarnaast tennis ik zelf ook nog heel veel. Ik ben dus een echt tennisdier. Ik hoop jullie snel te zien op de tennisbaan.   Met sportieve groet, Rudi Saleh