WorldTour of KNLTB competitie 
Zoals vermeld bij het Alles-in-1 pakket willen we graag dat alle jeugdleden deelnemen aan de competitie. Hiermee verbeter je je eigen tennisspel, maar het is natuurlijk ook erg leuk om met je team te gaan spelen tegen andere clubs in de regio!

Er zijn verschillende competitievormen: de WorldTour voor de jongere kinderen die spelen met blauwe, rode of oranje ballen en de groene en gele competitie voor de wat oudere jeugd.  Meer informatie is te vinden of te verkrijgen: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/kia-tenniskids-competitie/

Maak Kennis Met Tennis Wil je graag weten hoe leuk tennissen is en uitleg over het spel krijgen? En zou je het leuk vinden om met je vrienden en/of vriendinnen een gezellige middag te beleven en te kijken of je tennis een leuke sport vindt? Schrijf je dan in via www.tstk.nl. Je kunt dan zonder verplichtingen deelnemen aan 4 lessen tegen een gereduceerd tarief en de lessen worden verzorgd door een ervaren tennisleraar van tennisschool TSTK.

Uitwisselingen      
Met de verenigingen GLTC, TV Buren, TV de Bongerd en CTV de Doelen worden uitwisselingen georganiseerd. Vier keer per jaar wordt een 1-dags toernooi vanuit TSTK geregeld op een van de tennisclubs met een leuke clinic en aansluitend gezamenlijk eten. Hou de website in de gaten voor de data!

Overige activiteiten

Bij voldoende deelname organiseren we vanuit TV Ophemert ook nog:

  • Ouder / Kind Toernooi – supergezellig met je papa, mama, oma of opa, tante of oom te tennissen
  • Clubkampioenschap
  • Pannenkoekentoernooi